Wie is GO MarCom?

Gwen Obels dat ben ik! De vrouw achter GO MarCom

Na een lange mooie en leerzame periode als marketing communicatie expert bij merken als Online.nl en Canal Digitaal is mijn fascinatie voor merken ontstaan. En niet alleen grote merken maar ook persoonlijke merken. In mijn tijd bij deze providers heb ik veel rollen gehad. Zoals Campagnemanager ATL/BTL, Online Marketingstrateeg, Social Mediaspecialist en PR professional. Deze mooie mix geeft mij nu de mogelijkheid om bedrijven maar vooral ook ondernemers en professionals te helpen om een sterk merk neer te zetten en zichtbaarder te worden voor hun ideale klant of bedrijf.

Persoonlijk contact, verbinding en een grote dosis plezier neem ik mee als we op reis gaan naar een ijzersterk merk. Want mijn persoonlijke missie is om te zorgen dat jij gaat groeien en bloeien maar vooral zichtbaar wordt op het onderwerp of expertise gebied waar jij energie van krijgt. Want ik ben er van overtuigd dat als je de dingen doet waar jij gelukkig van wordt je heel succesvol gaat zijn!

En dan nog even dit:

If plan ‘A’ fails, remember you have 25 letters left!”

Chris Guillebeau

Als je kan accepteren dat je fouten mag maken kun je groeien! Werk aan je doel, leer van je fouten en ga voor je succes!

GO FOR IT!