“Versterk je eigen merk”

Whatever your goal is you will never succeed unless you let go of your fears and fly
– Richard Branson

In samenwerking met Judith Snel van Content met Content help ik je je eigen merk te versterken en zelfbewuster te gaan communiceren. Dit doen we in verschillende vormen én voor medewerkers, ondernemers en organisaties.

QUICK SCAN ADVIESGESPREK

Je kunt bij ons een quick scan adviesgesprek boeken. In een uurtje helpen we je al een stapje op weg om je eigen merk te versterken en scherper te gaan communiceren. Het geeft je direct al handvatten om aan de slag te kunnen. Via deze link kun je meteen een afspraak boeken in onze agenda’s.

Commerciele fotografie

BRANDING EN CONTENT CLUB

Wil je aan de slag met Personal Branding? Doorloop met een klein clubje mensen en onder begeleiding van Judith Snel en mijzelf de Versterk-je-eigen-merk methode. Dit geeft je inzicht in je authentieke waarde, onderscheidende boodschap, je belanghebbend publiek en het effectief medium. Je legt de basis voor je content-strategie. Aan de slag gaan met Personal Branding zorgt ervoor dat je zelfbewuster gaat communiceren, meer focus creëert, je marktwaarde verhoogt en je zichtbaarheid verbetert. Vraag naar de mogelijkheden.

Versterk Je Eigen Merk Content Club

VERSTERK JE EIGEN MERK TRAJECT

Hoe zorg ik voor een sterke pitch? Welk verhaal heb ik te vertellen? Hoe leg ik de basis voor een marketing of content strategie? Hoe betrek ik mijn werknemers bij mijn organisatie? De antwoorden liggen verscholen in je eigen merk. We helpen je bij het leggen van de basis voor een ijzersterk (persoonlijk) merk. Vervolgens geven we je de kans om het ijzersterke merk te implementeren en helpen bij de uitvoering van de activiteiten die hiervoor nodig zijn. Voor organisaties geven we ook workshops en organiseren we heisessies.

Versterk Je Eigen Merk – traject